Служебен министър обяви дали ще с кандидатира за кмет на столицата.Този

...
Служебен министър обяви дали ще с кандидатира за кмет на столицата.Този
Коментари Харесай

Министър Шишков: Ласкаят ме слуховете, че ще бъда кандидат за кмет на София

Служебен министър разгласи дали ще с кандидатира за кмет на столицата.

" Този въпрос ме учудва, само че ме ласкае, тъй като тези клюки са оценка на моята работа “. Така служебният районен министър Иван Шишков отговори на въпроса на Мария Цънцарова в предаването „ Защо, господин министър? “ по бТВ дали ще бъде претендент за кмет на София.

Според него този слух е оценка за добре свършената от него работа в служебния кабинет.

„ В персонален проект желая да изкажа надълбоко отвращение за някои неща, които в последно време се закачат на служебния кабинет и респективно – на президента. Възмущава ме, че се приказва за „ петата колона “, за това, че сме русофили и пазиме ползите на друга страна. Първото нещо, което служебният кабинет направи, е да откачи България от съветския газ – това, което не направиха другите в границите на техните мандати. Ние пуснахме интерконектора – това беше опцията изрично да се откачим от съветския газ. Една политическа мощ, която построи „ Балкански поток “, сега удобно стои и гледа по какъв начин упрекват президента, че е русофил “, съобщи Шишков, написа novini,bg.

Служебният районен министър акцентира също, че не е правилно изказванието, че не е издигнат и метър от автомагистралите за последните 10 месеца.

„ Ние имаме над 30 км, които сме въвели в употреба. Одобрил съм над 100 км Подробен устройствен план за нови автомагистрали, в това число дотъкмяване на „ Струма “ до граничния пункт “, посочи министърът.

Шишков сподели, че познава добре номинираният за районен министър в проектокабинета „ Денков-Габриел “ Андрей Цеков и счита, че той ще довърши започнатото от служебния кабинет.

Като неотложни задания пред неговия правоприемник Шишков уточни довършването на автомагистрала „ Струма “ и укрепването на свлачището пред тунел „ Железница “.

Служебният районен министър акцентира, че интензивно е работил за свързването посредством инфраструктурата на България с Европа. По думите му европейската съгласуваност на България е проблем, който обратно във времето е бил пренебрегнат.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР